2 perc olvasási idő
 Két hét telt el, abból 11 napot mozogtam. Ahogy az elhatározásomban kigondoltam, szépen hoztam is az eredményt ?
Első héten volt 3 szigetköröm, egyre javuló tendenciával. Ezen a héten még bele-belesétáltam, de éreztem, hogy a jövő héten már meglesz teljes kör séta nélkül.
A keddi napon nem is tudom, hogy miért nem termet választottam a mozgáshoz, így itthon edzettem. Az Insanity MAX:30-ból csináltam végig az egyik videót. Nagyon durván nyomja ez a Shaun T. Fél órás a videó, de szakadt rólam a víz.
Csütörtökön crossfit-en voltam. Nagyon megszerettem ezt a sportot. Erősítés, dinamikus mozgás, minden megvan, amire szükségem van.
Szombaton dolgoztam, de hiányérzetem volt, ezért elmentem még terembe és a lábaimat erősítettem. Másnapra pihenőnapot hirdettem magamnak. Kellett is, mert nagyon éreztem minden lépésnél, hogy eredményes volt a szombat ?És ezen a héten ugyanez, csak pepitában ? Hétfőn szigetkör.Már csak kétszer sétáltam bele 200 métert.Kedden újabb crossfit. Szerdán újabb szigetkör és véééééégre séta nélkül, újra körbe futottam.
Csütörtökön megint crossfit. Na és itt éreztem, hogy már egy hete 5kor van ébresztő. Nagyon nehezen indultam el. Szerencsére az edző nagyon hatásos, így átlendített a holtponton, így egy újabb kemény edzéssel lettem gazdagabb.
Mivel szombatra túrát terveztem, ezért pénteken pihenőnapot tartottam. Aztán eljött a szombat, de éjszakától szakadt az eső és egész szombaton is esett, így itthon maradtam és itthon edzettem, szintén az Insanity MAX:30 egyik videójára.
Ma újra vasárnap, ezért pihenőnap.
Holnaptól lesz nehezített pálya: 3 nap éjszakai műszak. Nagyon oda kell figyelnem az étkezésre, hogy ne csússzak el. Holnap délután megyek crossfitre, az pont felpörget majd az éjszakai műszakra. Attól függetlenül, hogy éjszakai műszak, edzeni mindenképpen fogok.
I can’t be stopped! I won’t be stopped!