2 perc olvasási idő

Két hét telt el, hogy semmit nem mozogtam. Két hete volt a legutóbbi versenyem is. Azóta semmi. Az étkezésre is csak immel-ámmal figyeltem. A kezdeti 107,3 kg lement 104,6-ra és ott is ragadt.. Sőt, majdnem vissza is jött. Tudom, hogy minden fejben dől el. Sajnos hajlamos voltam a könnyebb utat választani.

Munkahelyet váltottam. Eddig csak felüleletesen ismert területre érkeztem, amiben el akarok, el kell mélyednem. Sokat kell tanulnom. Rengeteg az új információ. Közben ott lebeg a fejem felett az is, hogy hogy fog ez egyedül menni? Amikor már kérdés nélkül teszem a dolgom. És a másik kérdés: hogy mikor? Az ilyen gondolatok rám nyomták a bélyegüket és bestresszeltem. Ahelyett, hogy a mozgást választottam volna, inkább itthon tespedtem és ettem.Aztán megelégeltem ezt a dolgot, hisz az elmúlt hetekben nem kevés energiát fektettem bele a futásba és azon gondolkodtam, hogy mi volt az a pont augusztusban, ami miatt ennyire rákattantam, hogy csinálni, menni, tenni.
Volt egy célom. Az 5 km-es versenyek lefutása. Most, hogy ezeket teljesítettem, mondjuk úgy, hogy céltalannak érzem magam. Viszont a következő cél, a tizesek majd tavasszal. Ezek pedig még olyan távolinak tűnnek. Így az addig hátralévő időt kisebb szakaszokra kell osztanom.

Október 31. van. Ma újra kimentem a szigetre. A idő gyönyörű. Úgy éreztem kicsit, mintha újra kellene tanulnom futni. Mindez két hét után! 40 perces köridőt futottam.. :-/  plusz a levegővétellel is gondok akadtak. Ezektől eltekintve jól esett és e nem kevés idő alatt sikerült is célokat kitűznöm magam elé, egyelőre a következő két hónapra:
Az egyik, hogy 100 kilogramm alá kerüljek, valamint, hogy a szigetkört 30 perc alá toljam. (bár a mai teljesítményem után ezt nem lesz könnyű abszolválni, de szeretem a kihívásokat ? )
Oké, megvannak a célok. Jön a következő kérdés: hogyan érem el ezeket?
A legfontosabb az étkezés betartása. Aztán jöhet a mozgás: heti háromszori futás kint vagy bent, crossfit edzés heti egy alkalom, valamint súlyzós edzés.

Most, hogy ezek a dolgok megszülettek a fejemben, semmi más dolgom nincs: just do it!

iwill