Legyünk partnerek

Amikor készen állsz rá, segítek Neked szembenézni a dilemmáiddal és kihívásaiddal.

Mi a coaching?

A coaching lehetőséget ad számodra, hogy fejleszd a képességeidet, hogy szilárd célokat határozz meg. Beszélgetéseink révén növelheted a teljesítményed, ami lehetővé teszi számodra, hogy a céljaidat elérd. Legyen szó akár a magánéletről, a mindennapokról vagy a munka világáról, gyorsabban elérve és fenntarthatóbbá téve a változást, mintha egyedül próbálkoznál.

A coaching beszélgetés segít irányítani a jövőt és pozitív, releváns célokat határoz meg, amelyek javítják életed minőségét. A coaching egy olyan beszélgetés, mint a fizikai edzés, ahol a különböző izmokat mozgatod, hogy összehangold a belső világodat (gondolatok, érzések, hiedelmek, szavak) a külvilággal (család, barátok, munka, közösség).

Kinek való a coaching?

A coaching ma már nem csak a sportolók és vezetők számára elérhető! A coaching számodra is megfelelő választás lehet, ha aktívan szeretnél elmozdulni a jelenlegi élethelyzetedből, dilemmádból, megbírkózni a kihívásaiddal. Ez a támogató beszélgetés extra lendületet ad ahhoz, hogy valóban elmozdulhasson az a blokk, ami eddig visszatartott.

Mindazonáltal, hogyha úgy érzed a life coaching alkalmas lehet számodra, előtte kérlek olvasd el és gondold át a következőket…

Készen állok rá?

Fantasztikusan tudunk együtt dolgozni és látni fogod az eredményeket, hogyha készen állsz arra, hogy: 

 • Ránézz önmagadra és az életedre másképp
 • Kifogások gyártása helyett kitartasz
 • Megfogalmazd és találkozz a személyes céloddal
 • Értékes visszajelzéseket kapj és felhasználd az úton
 • Gyakorlatokat és eszközöket sajátíts el egy életre
 • Tervezz és használd a tervet
 • Olyan személlyel beszélgetni, akiben megbízol
 • Invesztálj a saját növekedésedbe és fejlődésedbe

Azokkal az emberekkel dolgozom, akik válaszút előtt állnak: előrelépjek, változást hozva az életembe vagy maradjak a jelenlegi helyzetemben.

Hogyan segíthetek Neked?

Számos területen dolgozhatok Veled, ami segíthet abban, hogy pozitív és állandó változást hozz létre az életedben.

Life Coaching

 • Élj olyan életet, amilyet szeretnél.
 • Növeld az önbizalmad és önbecsülésed.
 • Csökkentsd a szorongást.
 • Építs jobb kapcsolatokat.

Életmód Coaching

 • Értsd meg, hogyan lehet változtatni.
 • A következő lépések tisztázása.
 • Érd el azt a változást, amit szeretnél.

Túra Coaching

 • Válj szabaddá.
 • Cselekedj a természetben.
 • Érezd a benned lévő potenciált.

Hogyan működik?

A cselekvésorientált coaching folyamatomban a coaching eszközeit, folyamatait és modelljeit ötvöztem saját tapasztalataimmal.

A coaching üléseken megvizsgáljuk, hogy mi a jelenlegi helyzeted, mi számít Neked. Stratégiát és tervet készítesz a támogató kérdéseim segítségével a helyzetedre és foglalkozunk minden olyan dilemmával, amelyek akadályozhatják a célod elérését.

Javaslat a kezdéshez...

1

lépjünk kapcsolatba

A coachingnak bizalmasnak kell lennie ahhoz, hogy hatékony legyen. Azt javaslom, lépjünk kapcsolatba, hogy megbeszéljük az igényeidet. Ha úgy gondolod, vedd fel velem a kapcsolatot egy díjmentes telefonos konzultációra.

2

kezdő ülés

Ekkor megbeszéljük a helyzetet és a célokat, válaszolok a coachingra vonatkozó kérdésekre és együtt megvizsgáljuk, hogy a coaching segíthet-e Neked.

3

ha úgy döntesz, hogy folytatod...

Ha úgy döntöttünk, hogy együtt dolgozunk, megállapodunk egy egyéni programban, amely a legmegfelelőbb ahhoz, hogy támogassa a kívánt eredményeket.

A standard programom minimális elkötelezettséget igényel, 3-6 egy órás ülést . Attól függően, hogy milyen problémákkal szeretnél dolgozni, megállapodhatunk, hogy hosszabb vagy rövidebb ideig dolgozunk együtt.

Hogyan néz ki az ülés?

A coaching ülés mély és erőteljes beszélgetésből áll, amelyen támogató kérdéseket teszek fel, ezáltal segítenek Neked abban, hogy egyértelművé váljanak a céljaid és megoldásokat találj a kihívásokra, ambíciókat az életedre. Nem mondom meg, hogy mit tegyél, hisz Te vagy a saját életed ismerője.

Minden munkamenet a feltárás és akciótervezés keverékét kínálja. Néha bemutatom a coaching eszközöket és modelleket, amelyek segítenek Neked a feltárásban és tanulásban. A megközelítésem, hogy a hagyományos coaching folyamatokat ötvözöm a különböző tudományágak eszközeivel.

Hogyan dolgozunk együtt?

Az ügyfeleket személyesen coacholom vagy helytől függetlenül online módon Skype-on vagy Messengeren.

A felfedező beszélgetésünk során megvizsgáljuk az igényeidet és eldönthetjük, hogyan tudunk a legjobban együttműködni. Rendszeres 60 perces üléseken vagy online módon, esetleg több órán keresztül egy túra közben a környező hegyekben.

Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban. Gandhi