Üdv, a nevem Ráki Tamás

Életmód coach, aki segít megélni a céljaidat.

Hogyan lettem életmód coach?

Évekkel ezelőtt ajánlották az ismerősök, hogy kezdjek el futni, mert az tök jó. Megköszöntem, hogy persze. Azóta minden megváltozott.

Ráki Tamás vagyok. Sosem voltam egy könnyűléptű. Ám 2016-ban futásra adtam a fejem. Nem emlékszem pontosan, hogy milyen indíttatásból, de úgy éreztem, hogy mennem kell.
Elsősorban az motivált, hogy a lépteim könnyebbek legyenek. A kezdetekben gyors tempóban fejlődtem, ami csak újabb és újabb motivációt és célokat adott. A Margitsziget első körbe futása után jött az idő csökkentése, majd a másfél kör, két kör.

Ahogy beléptem a két számjegyű távok közé a futás számomra mélyebb értelmet nyert. Egyre többet kezdtem megtudni magamról,  minden tekintetben egyre jobban formált. Az első 10 kilométeres versenyem után jött az első félmaraton. A felkészülés, a verseny minden pillanatát imádtam, még azt is, amit nem.

A félmaratonom futása alatt éreztem azt, hogy ez az a sport, ami harmonizál a lelkemmel. Megadja a kérdéseimre a válaszokat, egyre jobban megismerem magam, határokat lépek át, falakat bontok le magamban.
Ezen érzések, tapasztalatok megosztására született meg a blog.

Minden egyes lépésem azért történt, hogy 2017-ben maratonistává váljak és közben tanuljak, fejlődjek, alkossak.
Ez az álmom 2017. szeptember  23-án teljesült. Maratonista lettem a Keszi Maratonon.

A maraton lefutása után pedig még inkább érdekelt az önismeret, a motiváció, mások motiválása. Így ismerkedtem meg a coachinggal. Egy fél éves mentor programban vettem részt, ahol bepillantást nyerhettem a coaching világába, majd pedig a Coachingcentrum life és business coach képzésén szereztem meg a tudást e területről.
Ezt a tudást egészítettem ki és specializáltam magam az életmód coaching területére, az eddigi élettapasztalataimra támaszkodva.

A szenvedélyem, hogy segítsek megtalálni az utadat...

A hozzád hasonló embereknek, akiket coacholok és mentorálok, segítek kiaknázni a potenciáljukat és előrelépni, mozdulni. Megértem, amikor az ügyfelek azt mondják, hogy változást szeretnének, de nem tudják merre induljanak el, vagy hogyan érhetik el.

A megújult energia és motiváció, amely a célzott coaching folyamat után következhet be, nagyobb önismerethez vezet.

Hogyan tudok segíteni életed céljait elérni?

A coaching teljesen megváltoztatta az életemet. Tudom, hogy miben és hogyan segíthet, miután magam is átalakuláson mentem keresztül. És tudom, hogy Te is meg tudod csinálni.

Várom, hogy megosszam Veled ezt az élményt. Amikor készen állsz, kattints a lenti gombra, hogy megtudd hogyan tudunk együtt dolgozni.

Készen állok

Nem tudok annál biztatóbbat, mint hogy az ember emelkedettebbé tudja tenni az életét tudatos erőfeszítéssel. H. D. Thoreau